Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΕΜΙΝΕΜ: Έπαιρνα 60 ηρεμιστικά και 30 οπιούχα χάπια την ημέρα

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ της αμερικάνικης σκηνής, που έγινε ευρέως γνωστός το 2002 μέσα από την ταινία 8 Mile...

Ο Έμινεμ, κατά κόσμον Μάρσαλ Μπρους Μάδερς, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ και πολλά Γκράμι για την πολυδιάστατη δράση του στη μουσική, αποκάλυψε πρόσφατα πως έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο εξαιτίας του εθισμού στα ναρκωτικά και τα χάπια.

"Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να είναι πρόβλημα. Θυμάμαι όμως να μου αρέσει όλο και περισσότερο" δήλωσε ο 40χρονος σταρ, που ακόμη και αν δεν είχε μπλέξει ποτέ με ηρωίνη, κατανάλωνε πολλά φάρμακα, και πρόσθεσε:

"Τα όργανά μου άρχισαν να σταματούν. Το συκώτι, τα νεφρά, όλα. Δεν πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρω να ζήσω. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω 60 ηρεμιστικά και 30 οπιούχα χάπια την ημέρα, ενώ είχα πρόβλημα και με την υπερβολική χρήση μεθαδόνης".

Ο Έμινεμ τόνισε πως οι γιατροί του είπαν τότε πως ήταν σαν να είχε κάνει το ισοδύναμο τεσσάρων τσαντών ηρωίνης!

Να σημειωθεί πως ο ράπερ πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ του Μάθιου Κουκ, όπου αναφέρονται οι εξαρτήσεις πολλών διάσημων καλλιτεχνών, όπως της Σούζαν Σάραντον και του 50 Cent.

Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
 

-->