Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια…αλλά παραμένει ακόμη παρθένα!

Εξαπατημένη από τον Justin Sisely δηλώνει η Catarina Migliorini, η 21χρονη βραζιλιάνα που έβγαλε σε πλειστηριασμό την παρθενιά της. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε να κινηματογραφήσει την ιστορία της για ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Virgins Wanted» (Ζητούνται Παρθένες).

Η παρθενιά της τελικά κοστολογήθηκε στα 780.000 δολάρια, ποσό που η ίδια δήλωσε ότι θα δωρήσει σε μια μη κυβερνητική οργάνωση αφιερωμένη στην κατασκευή σπιτιών για τους φτωχούς.Το πλάνο ήταν το εξής.

Η Catarina και ο Alexander, παρθένος και αυτός, θα πραγματοποιούσαν τις εpωτικές επαφές τους με τα άτομα που θα πλήρωναν για να συνευρεθούν μαζί τους στους αιθέρες για να να παρακαμφθούν οι νόμοι περί πορνείας. Και να αποφευχθούν οι όποιες κυρώσεις.Ο Alexander Stepanov πούλησε την παρθενιά του για $2.600.

Tο ντοκιμαντέρ του Sisely θα εξιστορούσε τις πρώτες σεξοuαλικές επαφές των δύο παρθένων νέων.Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τη Migliorini. Ένας Ιάπωνας ονόματι Natsu πλειοδότησε και κέρδισε την 20χρονη Βραζιλιάνα. Όταν εκείνη πήγε να τον συναντήσει, σε ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ, βρήκε απέναντι της κάποιον τελείως διαφορετικό σε σχέση με το τι περίμενε να αντικρίσει.

Όπως δήλωσε, ο 53χρονος Ιάπωνας δεν ταίριαζε με την περιγραφή που έδωσε ο Sisely. Δήλωσε επίσης ότι δεν έκανε ποτέ $εξ μαζί του, ενώ συμπλήρωσε ότι το όλο σχέδιο ήταν «στημένο».»Εξαπατήθηκα οικτρά. Αισθάνθηκα ότι ήμουν θύμα. Παραπλανήθηκα από τον κ. Justin Sisely,» είπε η Migliorini. «Πιστεύω ότι προσπαθεί να εξαπατήσει εμένα και άλλους», συνέχισε.

O Justin με έκανε να πιστέψω ότι αυτό ήταν ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ για νεαρές παρθένες και είπε ότι μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει μια δημοπρασία στο τέλος του ντοκιμαντέρ».

Είπε επίσης ότι ο Sisely δεν κάλυψε καν τα έξοδα ταξιδιού της μέχρι την Αυστραλία όπου και πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με τον Ιάπωνα.

Από τη δική του πλευρά, ο Sisely αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας στην Huffington Post: «Έχουμε το υλικό για να αποδείξουμε το αντίθετο». Ανέφερε ότι η Migliorini παραβίασε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.Το ντοκιμαντέρ θα μετατραπεί πλέον σε μια σειρά ριάλιτι η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο MIPCOM στις Κάννες τον Οκτώβριο.» Μετά από δύο χρόνια και τρεις αρνήσεις χορήγησης βίζας που προσπαθούσε να πάρει για την Αυστραλία, έφυγε από τη χώρα για μια επίδειξη μόδας στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μας», είπε ο ίδιος.

Η Migliorini κατηγόρησε τον Sisely για προσθήκη μυθοπλαστικών στοιχείων στο ντοκιμαντέρ για να «προσθέσει δράμα», και ότι τελικά διαφώνησε με την τελική μορφή της ταινίας. Όπως κατέληξε, οι δυο τους έχουν να συναντηθούν από τον Δεκέμβριο.

Και το μυστήριο συνεχίζεται. Η Migliorini πάντως, παραμένει παρθένα (όπως τουλάχιστον δηλώνει) και εξαργυρώνει τη φήμη της από αυτή την ιστορία, στις πασαρέλες.
Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

Πηγή : attikipress.gr
-->