Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σούπερ-γιαγιά 96 ετών έδιωξε ληστή από το μαγαζί της


Κατάφερε να διώξει από το μαγαζί της τον κλέφτη που την απειλούσε με μαχαίρι, απαιτώντας να...του δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο λόγος για μια 96χρονη σούπερ-γιαγιά που είχε τα κότσια να αντιμετωπίσει τον επίδοξο ληστή και να διατηρήσει το ταμείο της άθικτο.

Η 96χρονη διατηρεί εδώ και 54 χρόνια ένα μπακάλικο στη γειτονιά του Μαρσφιλντ και προφανώς θεωρήθηκε εύκολος στόχος από τον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα με μάσκα και κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η ηλικιωμένη δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να δώσει στον ληστή τις εισπράξεις του μαγαζιού της.

«Δεν ανοίγω την ταμειακή μηχανή, μπορείς να πάρεις κάτι να φας, αλλά το ταμείο δεν το ανοίγω» είπε η θαρραλέα γιαγιά παρά την απειλή του μαχαιριού.

Τότε εκνευρισμένος ο ληστής τη διέταξε να προχωρήσει στο εσωτερικό του μαγαζιού και η 96χρονη πάλι αρνήθηκε. «Δεν το κουνάω ρούπι, θα καθίσω εδώ».

Όταν ο επίδοξος κλέφτης της είπε να γονατίσει κάτω, τότε η ηλικιωμένη γυναίκα του είπε ότι θα πατήσει ένα κουμπί και θα καλέσει αμέσως σε βοήθεια.

Ο ληστής φανερά απογοητευμένος, κοίταξε γύρω του, εντόπισε μία κάμερα ασφαλείας στη γωνία του καταστήματος και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ-->