Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ είναι οι πλουσιότεροι stars κάτω των 30!

Κάθε star που σέβεται τον εαυτό του ονειρεύεται ότι βλέπει το όνομά του σε μία από τις λίστες του περιοδικού Forbes. Πόσο μάλλον όταν είναι κάτω των 30 και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία.
Που λέτε λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε η λίστα του γνωστού περιοδικού για τους πιο πλούσιους stars κάτω των 30 και φυσικά τα ονόματα που αναγράφονται σ’ αυτήν είναι ένα κι ένα.
Πρώτη στη λίστα των πλουσιότερων stars στην ηλικία των twenty something είναι η 27χρονη Lady Gaga, η περιουσία της οποίας αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια!

Ακολουθεί κατά πόδας ο Justin Bieber, η περιουσία του οποίου την περασμένη χρονιά έφτασε τα 58 εκατ. δολάρια, ενώ τη χρυσή τριάδα συμπληρώνει η Taylor Swift έχοντας μια περιουσία που αγγίζει τα 55 εκατ. δολάρια.

Η έκπληξη έρχεται στην τέταρτη θέση, με τον 29χρονο συνθέτη Calvin Harris να υπερπηδά τη Rihanna και να τη στέλνει στην πέμπτη θέση, μιας και κατάφερε τα κέρδη του την περασμένη χρονιά να αγγίξουν τα 46 εκατ. δολάρια, τρία δηλαδή εκατομμυριάκια περισσότερα από τη RiRi.

Στην έκτη θέση συναντάμε την κολλητή της Rihanna, Katy Perry με μια περιουσία που φτάνει τα 39 εκατ. δολάρια, ενώ στα 26 εκατ. δολάρια ανέρχονται τα κέρδη της περσινής χρονιάς για την βραβευμένη με Όσκαρ, Jennifer Lawrence, κατατάσσοντάς την έτσι στην έβδομη θέση.

Όγδοη στη λίστα με τους πλουσιότερους αστέρες κάτω των 30 είναι η Adele με την περιουσία της να αγγίζει μόλις τα 25 εκατ. δολάρια, ενώ μια θέση παρακάτω και με περιουσία 22 εκατ. δολάρια βρίσκεται η Kristen Stewart.

Τέλος τη δεκάδα ολοκληρώνει ο Taylor Lautner που τα έσοδά του την περασμένη χρονιά έφτασαν τα 22 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->