Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Bίντεο: Παιδί - θαύμα βλέπει τα πάντα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι!


Το συγκεκριμένο παιδί που θα δείτε στο βίντεο έχει εκπλήξει τους ειδικούς οφθαλμίατρους που τον έχουν εξετάσει στην Κίνα.

Τα μάτια του λαμπυρίζουν στο σκοτάδι, ενώ μπορεί να βλέπει πιο καλά και από μια γάτα στο απόλυτο σκότος, να γράφει και να διαβάζει. Το χρώμα των ματιών του είναι ανοιχτό γαλάζιο (σπάνιο για Κινέζο) ενώ όταν βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο, ή ακόμη και την νύχτα, τα μάτια του λαμπυρίζουν σαν πυγολαμπίδες.
Ο Νογκ Γιουχούι γεννήθηκε με ανοιχτά γαλάζια μάτια και ο πατέρας του όταν έφτασε στην ηλικία των 4 τον πήγε στο νοσοκομείο της πόλης Ντάχουα στη Νότια Κίνα. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την καταπληκτική ικανότητα του μικρού να μπορεί να βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι με ευκολία. Για να καταλάβετε, μπορεί και βλέπει στη νύχτα όπως βλέπουμε όλοι οι άνθρωποι με το φως της ημέρας. Ο ίδιος ο μικρός λέει ότι την ημέρα το φως είναι σαν να τον τυφλώνει και τον ενοχλεί αρκετά. Στο βίντεο που προβλήθηκε στις ειδήσεις της Κινέζικης τηλεόρασης θα δείτε τον μικρό Νογκ και τον πατέρα του να μιλάνε και να λένε τι συμβαίνει, ενώ θα παρακολουθήσετε τον Νογκ να γράφει στο απόλυτο σκοτάδι και να μπορεί να ξεχωρίζει τραπουλόχαρτα.
Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

πηγη
-->