Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κοκαίνη στις τουαλέτες του Βρετανικού Κοινοβουλίου για να είναι πάντα στη "τσιτα"...Έυγε!!!Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι ίχνη κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε εννέα διαφορετικές τουαλέτες του Κοινοβουλίου.

Το γεγονός "δείχνει" ότι γινόταν ευρύτατη χρήση του ναρκωτικού στο κτίριο όπου λαμβάνονται οι νομοθετικές αποφάσεις της χώρας.

Στην αποκάλυψη της περίεργης ομολογουμένως υπόθεσης προχώρησε η εφημερίδα Sun, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αρκετές περιπτώσεις ίχνη του συγκεκριμένου ναρκωτικού βρέθηκαν σε απόσταση μερικών μόλις μέτρων από γραφεία συγκεκριμένων βουλευτών, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο κοινό.

Οι περισσότερες πάντως από τις εννέα τουαλέτες όπου εντοπίστηκε η κοκαΐνη βρίσκονται στα κυλικεία του Κοινοβουλίου, όπου επιτρέπονται και καλεσμένοι των βουλευτών.

"Με την κατάπτωση των ηθών έρχεται και κάτι το σάπιο. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι σάπιο στον ίδιο τον θεσμό" σχολίασε ο Ντάγκλας Κάρσγουελ, βουλευτής των Συντηρητικών.

Η ανακάλυψη της εφημερίδας επικαλείται ελέγχουν που έγιναν στο Γουέστμινστερ, παρόμοιοι με αυτούς που κάνουν τα ειδικά κλιμάκια της Δίωξης και των τελωνειακών αρχών, με τοποθέτηση ενός υλικού σε επιφάνειες που αποκτούν μπλε χρώμα όταν είχε προηγηθεί χρήση του ναρκωτικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν σε καπάκια τουαλέτας και συσκευές στεγνώματος των χεριών.Όπως σημείωσε η Sun, οι τουαλέτες του Γουέστμινστερ καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά, άρα η χρήση της κοκαΐνης πρέπει να έγινε τις τελευταίες ώρες πριν από τον έλεγχο με τους χρήστες να αψηφούν, όπως τονίζεται, τους αυστηρούς, επιπέδου αεροδρομίων, ελέγχους και τους 500 περίπου αστυνομικούς.


Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

-->