Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Λάρισα: Οι δύο φιλενάδες μπήκαν στο δοκιμαστήριο και...Πρωτοφανείς καταστάσεις έζησε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αθλητικών ειδών στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, ηλικίας 16 και 18 ετών, που συνελήφθησαν από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. για κλοπές σε δύο καταστήματα ειδών ρουχισμού της πόλης. Ειδικότερα, οι δύο κοπέλες, μπήκαν αρχικά σε κατάστημα αθλητικών ειδών και ζήτησαν να δοκιμάσουν μπλουζάκια.

Μπήκαν στο δοκιμαστήριο και όπως αναφέρει η υπεύθυνη του καταστήματος, βγήκαν φορώντας τα μπλουζάκια και άρχισαν να τρέχουν. Εκείνη όμως κατάφερε να τις ακινητοποιήσει και λίγο αργότερα οι δύο φιλενάδες βρίσκονταν σε αστυνομικό τμήμα.


Οι δύο φιλενάδες είχαν χτυπήσει νωρίτερα και άλλο κατάστημα
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον είδη ρουχισμού μικρής αξίας (2 φόρμες, 2 ζακέτες και μία μπλούζα), τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα από κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων 27χρονης.

Όλα τα προαναφερόμενα είδη ρουχισμού κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για Android κινητά εδώ.
πηγη
-->