Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο: Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα!Το βίντεο που θα δείτε είναι σοκαριστικό αλλά και τραγικό.


Δείχνει λεπτό λεπτό πως ένα μικρό παιδί, 3 ή 4 χρονών μπορεί να κινδυνεύσει, εάν οι γονείς του το αφήσουν στη ζέστη, μέσα στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα. Στις ΗΠΑ ένα παιδάκι κάθε 10 ημέρες πεθαίνει από την ανοησία των γονιών του να το αφήσουν μέσα στο αυτοκίνητο, τα παράθυρα να είναι κλειστά, και έξω να κάνει ζέστη. Στη χώρα μας δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια μητέρα έχει πληρώσει την απερισκεψία της να κλειδώσει μέσα το παιδάκι στο αυτοκίνητο για να πάει να ψωνίσει, ή για κάποιο άλλο λόγο.
Το βίντεο ξεκινάει με μια μητέρα που σταθμεύει στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, μέρα μεσημέρι με τον ήλιο έξω, να τσουρουφλίζει. Σαν να μην τρέχει τίποτε βγαίνει και κλειδώνει το αυτοκίνητο. Στο πίσω κάθισμα όμως υπάρχει ένας μικρός μπόμπιρας, δεμένος στο καρεκλάκι του. Η μητέρα τον αφήνει εκεί, με τα παράθυρα κλειστά.

Ο ήλιος καίει το αυτοκίνητο υπερθερμένεται και σιγά σιγά το παιδάκι αρχίζει να ιδρώνει. Η μητέρα στο μεταξύ με το πάσο της κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ, μιλάει στο κινητό, στέλνει μηνύματα, και το παιδί αρχίζει να ψήνεται μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα περνάνε διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι το βλέπουν σε τραγική κατάσταση και δεν ευαισθητοποιούνται. Μέχρι που ένας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν αρχίζει να χτυπάει το τζάμι του αμαξιού και το παιδί δεν αντιδρά. Έχει λιποθυμήσει. Δείτε τη συνέχεια του τραγικού βίντεο, το οποίο γύρισαν οι αρχές στις ΗΠΑ για ναευαισθητοποιήσουν τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι αρκούν 15 λεπτά να μείνει ένα μικρό παιδί έτσι μέσα στο αυτοκίνητο για να δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες βλάβες στα νεφρά και τον εγκέφαλο του, και λίγα περισσότερα για να επέλθει το μοιραίο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->