Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο Μαρτάκης μίλησε για τις σεχουαλικές του προτιμήσεις και μας άφησε …άφωνους!Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τις σεχουαλικές επιλογές του Κώστα Μαρτάκη και πολύς κόσμος ασχολείται με αυτό, σα να είναι το πιο καίριο ζήτημα που μας απασχολεί. Ο ίδιος όμως δεν αντέχει και απαντάει σε όσους έχουν την απορία για το αν είναι gay.

Ο Κώστας Μαρτάκης απαντά αρνητικά στις φήμες που τον φέρουν να είναι ομοφυλόφιλος και στα διάφορα κακεντρεχή σχόλια που, κατά καιρούς, ακούγονται γι αυτό το θέμα.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town, ο νεαρός τραγουδιστής λέει πως, ναι, μεν, είναι μόνος τους τελευταίους επτά μήνες, αλλά δεν τίθεται θέμα να είναι gay. Έτσι κι αλλιώς, αν και είναι μόνος το τελευταίο διάστημα, θέλει πολύ να βρει μια κοπέλα που να τον καταλαβαίνει και να κάνει μαζί της οικογένεια.

Μάλιστα, τολμά να δηλώσει πως, αν ήταν ομοφυλόφιλος, πιθανόν να το έλεγε ο ίδιος. Άλλωστε, τα διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που κυκλοφορούν, λέει πως δεν τον αγγίζουν, καθώς από τότε που ξεκίνησε, ακούγονται διάφορα γι αυτόν και την προσωπική του ζωή.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για Android κινητά εδώ.
πηγη
-->