Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Την βίασαν και καταδικάστηκε για...Έναν εφιάλτη έζησε μίαΝορβηγίδα επιχειρηματίας στο Ντουμπάι...Η Μάρτε Ντέμπορα Ντάλελβ έπεσε θύμα βιaσμού ενώ βρισκόταν στη χώρα για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν όμως το κατήγγειλε, την καταδίκασαν σε 16 μήνες φυλάκιση!

Η 24χρονη κατηγορήθηκε για sεξ εκτός γάμου, ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση για το Ντουμπάι, καθώς οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι συνήθως εις βάρος των θυμάτων. Για να καταδικαστεί ένας βιaστής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαιτείται η ομολογία του ή τέσσερις άνδρες μάρτυρες της επίθεσης.

Οταν κατήγγειλε το γεγονός η Νορβηγίδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της USA Today, φυλακίστηκε γι τέσσερις ημέρες και κατασχέθηκαν το διαβατήριο και τα χρήματά της και στη συνέχεια της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες.

Δια της διπλωματικής οδού εξασφαλίστηκε η απελευθέρωσή της, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας ανέφερε πως η απόφαση είναι αντίθετη με κάθε έννοια δικαιοσύνης και είναι εξαιρετικά προβληματική σε σχέση με τους δυτικούς όρους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση που καταγράφεται. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο μία 28χρονη Βρετανίδα υπήρξε θύμα απαγωγής και ομαδικού βιaσμού από τρεις άνδρες, αλλά καταδικάστηκε για κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια και πλήρωσε πρόστιμο 257 δολαρίων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ

πηγη
-->