Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δεν Θα Πιστέψετε Από Τι Είναι Φτιαγμένο Αυτό Το Χαλί…!!!


Έχετε φανταστεί ποτέ τι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε με όλα τα παλιά...ηλεκτρονικά εξαρτήματα του υπολογιστή σας;Ο Federico Uribe δίνει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δημιουργώντας, ίσως το πιο παράξενο χαλί που έχετε δει.

Ο καλλιτέχνης από το Μαϊάμι, χρησιμοποιεί συνήθως αντικείμενα από την καθημερινή ζωή για να δημιουργήσει γλυπτά που θυμίζουν ζώα, φυτά ή ακόμα και ανθρώπινες μορφές.

Το έργο του «Everybody Gets Screwed» για παράδειγμα, παρουσιάζει προτομές ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της Marylin Monroe, φτιαγμένες από κάθε είδους βίδες.

Μία από τις τελευταίες του δημιουργίες, είναι αυτό το χαλί, όπου ο Uribe χρησιμοποίησε καλώδια, μητρικές πλακέτες, ανεμιστήρες υπολογιστών, κουμπιά από πληκτρολόγια, οπτικούς δίσκους και ποντίκια της Dell.

«Κάθε αντικείμενο έχει ένα νόημα, κάθε λέξη έχει ένα νόημα», λέει ο ίδιος σε μία συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της έκθεσης «The World According to Federico Uribe».

Ενώ συνεχίζει τονίζοντας πως «μπορούμε να στρεβλώσουμε αυτό το νόημα αν βάλουμε το κάθε αντικείμενο σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που βάζουμε μία λέξη σε διαφορετικό πλαίσιο και δημιουργούμε ποίηση».

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

-->