Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Οι γονείς του υπήρξαν δύο από τους ομορφότερους ανθρώπους του πλανήτη!Είναι αγνώριστος μετά την αποφυλάκισή του.


Όπως συμβαίνει συχνά με τα παιδιά που έχουν διάσημους γονείς, έτσι και ο Redmond O'Neal είχε τους δικούς του δαίμονες να αντιμετωπίσει.

Ήταν το παιδί δύο ερωτευμένων και πολύ όμορφων star του Hollywood, του Ryan Ο' Neal της Farrah Fawcett.

Ο Redmond υπήρξε πάντα ένα ψηλό και αδύνατο παιδί που είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και μπαινόβγαινε σε κέντρα απεξάρτησης και έχει συλληφθεί για κάθε γνωστή κατηγορία, από κατοχή ναρκωτικών μέχρι όπλων.

Το 2011 μπαίνει στη φυλακή και χάνουμε τα ίχνη του μέχρι που πριν λίγες ημέρες τον είδαμε σε παραλία του Malibu να βαδίζει με τον διάσημο μπαμπά του.

Ο Redmont δεν θυμίζει σε τίποτε εκείνο τον αδύνατο πιτσιρικά με τα κόκκινα μαλλιά. Στο διάστημα της φυλάκισής τους έβαλε περίπου 30 κιλά και έκανε τατουάζ και στα δυο του χέρια, όμως το σημαντικότερό πέρα από τα κιλά και την εμφάνιση είναι ότι βρήκε τη δύναμη να σταματήσει τις βλαβερές συνήθειες –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- και ανακάλυψε την ψυχική ισορροπία που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια από τη ζωή του

Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
-->