Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δείτε πως ένας οδηγός ταξί έσωσε τη ζωή τουρίστριας στο Ηράκλειο!

Τη ζωή μιας 45χρονης τουρίστριας έσωσε σήμερα το μεσημέρι ένας οδηγός ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης.Όλα ξεκίνησαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει όταν η γυναίκα αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε κάλεσαν τον οδηγό ταξί ζητώντας του να μεταφέρει την τουρίστρια σε ιδιωτική κλινική. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η υγεία της 45χρονης γυναίκας χειροτέρεψε και με δυσκολία είπε στον οδηγό ταξί πως υπέστη αλλεργικό σοκ.

Ο οδηγός κάνοντας αγώνα δρόμου μετέφερε την τουρίστρια στην ιδιωτικήκλινική, έχοντας προηγουμένως ειδοποιήσει για τη σοβαρότητα του περιστατικού. Μόλις το ταξί έφτασε στην κλινική οι νοσηλευτές παρέλαβαν την τουρίστρια και δίνοντας της άμεσα τις πρώτες βοήθειες απέτρεψαν τα χειρότερα.

Η κατάσταση της τουρίστριας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς το αλλεργικό σοκ που είχε υποστεί, απειλούσε άμεσα τη ζωή της. Τελικά η άμεση αντίδραση του οδηγού αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε από τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν αλλά και να τον τιμήσουν.

Η 45χρονη τουρίστρια παρακολουθείται από τους γιατρούς και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->