Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τη σταμάτησαν να θηλάζει γιατί νόμιζαν ότι ήταν…Ένας πάστορας στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, σύγκρινε μια μητέρα που θήλαζε μέσα στην εκκλησία, με μια κοινή στριπτιζέζ
! Ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να πάει με την μόλις τεσσάρων μηνών κόρη τους σε ένα εστιατόριο για να φάνε το μεσημεριανό τους. Αφού έφαγε η μητέρα, πήρε τη μικρή της κόρη αγκαλιά και άρχισε να τη θηλάζει. Λίγα λεπτά αργότερα ένας σερβιτόρος τής ζήτησε να πάει και να συνεχίσει στο μπάνιο το θηλασμό ενώ εμφανίστηκε και ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός είπε στο νεαρό ζευγάρι ότι οι υπόλοιποι θαμώνες του εστιατορίου φοβούνται για τρομοκρατικό χτύπημα αφού η μητέρα είχε τα πράγματα του μωρού σε ένα μαύρο σακίδιο αλλά και γιατί στη Σρι Λάνκα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός, χρησιμοποιούν τα μωρά τους για να κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις!

Αν και ο θηλασμός είναι καθολικά αποδεκτός ως μια από τις πιο υγιεινές επιλογές για το μωρό και επιτρέπεται δια νόμου σε 45 πολιτείες της Αμερικής, η κοινωνία δε φαίνεται να συμμερίζεται το νόμο!

Τον περασμένο Φεβρουάριο ένας πάστορας στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, σύγκρινε μια μητέρα που θήλαζε μέσα στην εκκλησία, με μια κοινή στpιπτιζέζ!

πηγη
-->