Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Αγοράκι δυο ετών πνίγηκε εγκλωβισμένο στο πλυντήριο! Συγκλονίζει η μαρτυρία της μάνας!

Είναι από τις ειδήσεις που δεν μπορεις να πιστέψεις, όταν είσαι μητέρα και όχι μόνο…

Η γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία έζησε ίσως μια από τις πιο τραγικές εμπειρίες που θα μπορούσε να ζήσει μια μάνα…
Το μωρό της, ο δίχρονος γιός της πνίγηκε παγιδευμένος μέσα στο πλυντήριο που έπλενε τα ρούχα της οικογένειας! Τώρα λίγες μέρες μετά, η τραγική μάνα περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε: “ Ήταν μέρα καθαριότητας και βάλαμε πολλά πλυντήρια. Ο Ollie, με βοηθούσε και είχε ανέβει σε ένα δοχείο και έβαζε άπλυτα ρούχα μέσα στο πλυντήριο”… Εκεί σταματάει η περιγραφή για να γίνει ακόμα χειρότερη… “Καθόμουν στο σαλόνι και διάβαζα περιοδικό όταν συνειδητοποίησα ότι ο μικρός δεν ήταν κάπου γύρω μου… Άρχισα να τον ψάχνω σε όλο το σπίτι χωρίς να μπορώ να τον βρω πουθενά, μέχρι που έβαλα το χέρι μου στο πλύντήριο. Ένιωσα το σωματάκι του… Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου”! Δεν μπορούσα να τον βγάλω από το πλυντήριο. Είχε κολλήσει. Έβγαλα έξω το κεφάλι του αλλά δεν ανέπνεε. Eίχε σταματήσει η καρδιά του”.

Η μαρτυρία της τραγικής μητέρας συγκλονίζει. Και όλοι φανταζόμαστε πως θα νιώθει αυτή η μητέρα γνωρίζοντας ότι ευθύνεται κατά κάποιο τρόπο για τον τραγικό τρόπο που πέθανε το παιδί της αφού αυτή είχε την ευθύνη για το παιδί εκείνη τη στιγμή.
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν στη ζωή τον Ollie, ο μικρός πέθανε λίγο πριν κλείσει τα δυο του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Η μητέρα του μικρού δήλωσε ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι το πλυντήριο των ρούχων θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή του παιδιού της και ότι για αυτό το λόγο μίλησε στα μέσα ενημέρωσης. Για να προστατεύσει άλλα παιδάκια από παρόμοιο κίνδυνο.

 

-->