Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Έγινε μαμά η Μάρω Λύτρα;Θυμάστε που είχε γραφτεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Μάρω Λύτρα επέστρεψε στον Καναδά και γύρισε σελίδα στη ζωή της, αφού και για γάμο ετοιμαζόταν και έγκυος ήταν; Ε… φαίνεται ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν αληθείς και η Μάρω μάλλον έγινε μανούλα.
Η ίδια βέβαια τότε είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που είχαν φτάσει μέχρι την Ελλάδα, όμως τώρα μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο αφού στην προσωπική της σελίδα στο facebook έβαλε για φωτογραφία προφίλ της την ίδια να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό και να χαμογελά πλατιά από ευτυχία.

Φυσικά με το που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο facebook τα σχόλια με τα συγχαρίκια έπεσαν βροχή. Όλοι οι φίλοι της αναρωτιούνταν αν το γλυκό μωράκι της φωτογραφίας είναι δικό της και τις έστελναν τις καλύτερες ευχές.
Εκείνη πάλι μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε κανέναν, εντείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι στη φωτογραφία δείχνει πολύ, πολύ ευτυχισμένη. Πολύ σύντομα θα δώσει και η ίδια τις απαντήσει της.

πηγη
-->