Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αίσχος!!Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με επτά παιδιά
Μετά από παρέμβαση συνδικάτου και εργαζομένων επανασυνδέθηκε το ρεύμα – Συγκέντρωσαν 114 ευρώ οι εργαζόμενοι του δήμου


Μία ακόμη ιστορία κρατικής αναλγησίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας άνεργου άνδρα και των επτά παιδιών του, για τρεις ολόκληρες εβδομάδες!

Ο άνδρας, εργαζόταν στα προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας του δήμου Πατρέων, που έχουν πεντάμηνη διάρκεια, και έμεινε χωρίς δουλειά, όταν έληξε η σύμβασή του.

Όπως αναφέρει το www.patrastimes.gr, μετά από παρέμβαση του Κλαδικού Συνδικάτου των Ο.Τ.Α με την παρουσία και την συμμετοχή του πρόεδρου του σωματείου των Δημοτικών Αστυνομικών, επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν το ποσό των 114 ευρώ που είχαν καταφέρει να μαζέψουν από συναδέλφους του δήμου, οι οποίοι είναι στον δρόμο και αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, και πέτυχαν την επανασύνδεση του κομμένου ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Αχαϊας, αναφέρει ότι «η μόνηλύση για τον λαό είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και της εξουσίας των πλουτοκρατών, όπου ο λαός θα κατέχει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στο πλαίσιο της δικιά του εξουσίας».


Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

-->