Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Καταγγέλουν πως η άτυχη γριούλα απο την Τρίπολη, ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου απο την ίδια της την νύφη

 


Οι συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της εκφράζουν υπόνοιες ότι η γιαγιά ξυλοκοπήθηκε από την ίδια της τη νύφη και ζητούν να γίνει νεκροτομή!

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνά η Αστυνομία στην Τρίπολη ένα τραγικό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που ξεψύχησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με καταγγελίες, δράστιδα του ξυλοδαρμού ήταν η... νύφη της άτυχης γριούλας!

Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που φρόντιζε την ηλικιωμένη φέρεται να την βρήκε τραυματισμένη και να τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες. Όταν, όμως, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, άφησε την τελευταία της πνοή, άγνωστο για ποιους λόγους!

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης εκφράζουν υπόνοιες ότι η γριούλα ξυλοκοπήθηκε από την ίδια της τη νύφη και ζητούν να γίνει νεκροτομή που θα αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου της.Την εκδοχή τους ενισχύει το γεγονός ότι η νύφη έχει εξαφανιστεί χωρίς να γνωρίζει κάποιος πού βρίσκεται και αναζητείται

πηγη
-->