Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ COCA-COLA , ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!

coca cola
Ένας Βρετανός πολίτης, ο οποίος έπινε τρία λίτρα Coca-Cola την ημέρα
, έχασε τη ζωή του από επιπλοκές στους πνεύμονες του, σύμφωνα με το πόρισμα πολλών γιατρών . Λένε ότι «Οι πνεύμονές του διογκώθηκαν μέχρι 4 φορές του φυσιολογικού βάρους εξαιτίας των ποσοτήτων ανθρακικού που
κατανάλωνε».
Ο Paul Inman, ήταν 30 ετών όταν πέθανε στον ύπνο του το 2012, αλλά μόλις αυτή την Τετάρτη έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης μετά τον θάνατό του. Ο παθολόγος Deirdre Mckenna έκρινε ότι η επιληψία ή μια καρδιακή προσβολή ήταν τα αίτια του θανάτου. Ο McKenna επιμένει “Το αναψυκτικό έχει όλη την ευθύνη”, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Daily Mail.

Η μητέρα του θανόντος, λέει ο γιος της, ο οποίος έπασχε από σύνδρομο Asperger (μια μορφή αυτισμού), έπινε υπερβολική ποσότητα Coca-Cola από την ηλικία των 10 ετών. Δεδομένου ότι ήταν θύμα αυτής της πνευματικής διαταραχής, δεν μπορούσε να ελέγξει τον εθισμό του. Έπρεπε να πάει να αγοράσει το αγαπημένο τους ποτό τρεις φορές την ημέρα.
“Έλεγα συνεχώς ότι η αιτία (του θανάτου του) ήταν ότι έπινε πάρα πολύ, απολύτως πάρα πολύ coca cola. Συχνά λέγαμε ότι είχε ένα κουμπί αυτοκαταστροφής », λέει η μητέρα του νεκρού.
Εκτός του ότι έπινε πάρα πολλά αναψυκτικά, ο Inman κάπνιζε πολύ και δεν μπορούσε να μείνει ήσυχος : περπατούσε πολύ, λιώνοντας δύο ζευγάρια παπούτσια την εβδομάδα.
Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
-->