Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αυτή την Γυναίκα...Μήπως την έχετε δει;

H φωτογραφία γυναίκας αγνώστων στοιχείων, η οποία διέπραξε απάτη μεγάλης αξίας, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με την ελπίδα ότι έτσι θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.

Πούλησε ξένο οικόπεδο έναντι 900.000 ευρώ
Η γυναίκα, σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, είναι μέλος οργανωμένης σπείρας και τον Απρίλιο του 2009, κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, εμφανιζόμενη ως η ιδιοκτήτρια, έναντι 900.000 ευρώ.
Η άγνωστη γυναίκα, κατάφερε να εκδόσει αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, από την οποία η σπείρα είχε αρπάξει με κάποιον τρόπο την ταυτότητα.
Στο πλαίσιο της έρευνας, από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την δέσμευση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για Android κινητά εδώ.
www.to-mati.net
-->