Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Facebook: Θες να δοκιμάζεις πρώτος τις νέες λειτουργίες σε Android;

Το λογισμικό Android χρησιμοποιείται σε μεγάλη πληθώρα συσκευών, από φθηνές συσκευές με απλά χαρακτηριστικά έως πολύ ακριβές συσκευές με τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά και επίσης σε διάφορες εκδόσεις του, παλιές και νέες, καθώς δε δέχονται όλες οι συσκευές τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού. Φαντάσου τώρα την πρώτη σε downloads εφαρμογή του Play Store, το Facebook, να προσπαθεί να ικανοποιήσει όλες τις Android συσκευές.Για την επίλυση του προηγούμενου προβλήματος, το Facebook έχει κυκλοφορήσει το πρόγραμμα Facebook for Android Beta Testing, μέσω του οποίου οι χρήστες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, δέχονται νωρίτερα από τους υπόλοιπους χρήστες νεότερες εκδόσεις της Facebook εφαρμογής, δοκιμάζουν νέες λειτουργίες και αναφέρουν τυχόν προβλήματα που προκύψουν. Δίνουν το απαραίτητο feedback στους προγραμματιστές του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου και βοηθούν με τον τρόπο τους.

Αν θες να συμμετάσχεις κι εσύ στο Beta πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία:

1) Μπες στο Google group με ονομασία Facebook for Android Beta Testers.
2) Επέτρεψε τα beta downloads πατώντας «Become a Tester» στο Play Store (θα πρέπει πρώτα να έχεις μπει στο Google group).
3) Κατέβασε την εφαρμογή Facebook από το Play Store για να ενημερώσεις την εφαρμογή σου.
4) Μπες στο Facebook group με ονομασία Facebook for Android Beta Testers και μοιράσου τη γνώμη σου.

Μην ξεχνάς πως το σημαντικό στην όλη υπόθεση του προγράμματος Beta είναι να αναφέρεις τυχόν σφάλματα (bugs) της εφαρμογής, να δίνεις δηλαδή feedback.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->