Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίες του iPhone 5S από την γραμμή παραγωγής (;)

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε κινέζικη ιστοσελίδα φαίνεται ότι απεικονίζουν το επερχόμενο iPhone 5S της Apple που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει NFC reader, αισθητήρα για δακτυλικά αποτυπώματα, οθόνη IGZO τεσσάρων ιντσών στα 1136×640 και κάμερα 12MP με διπλό φλας. Επίσης, γίνεται λόγος για μνήμη RAM 2GB, επεξεργαστή A6 σε υψηλότερο χρονισμό από αυτόν του iPhone 5 και βελτιωμένα γραφικά quad-core SGX 554MP4 (σε σχέση με τον 3-core PowerVR SGX543MP3 του iPhone 5).



Έχοντας πάντα υπόψιν ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών μοιάζει εντελώς πιθανό τα παραπάνω χαρακτηριστικά να αποτελούν, όντως, μέρος του επερχόμενου iPhone 5S.

 

Σε άλλες πληροφορίες, δημοσίευμα του AllThingsD αναφέρει ότι η παραγωγή του iPhone 5S αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στον Ιούλιο παράλληλα με την παραγωγή του φθηνότερου πλαστικού iPhone που έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά με τιμές μεταξύ $300 και $400 σε διάφορα χρώματα. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25 με 30 εκατομμύρια συσκευές ισόποσες μοιρασμένες μεταξύ του iPhone 5S και του πλαστικού μοντέλου για αυτό το στάδιο της παραγωγής.


πηγη
-->