Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Φρίκη!! Γνωστός γυναικολόγος της Αθήνας βiαζε κατ’ εξακολούθηση την 15χρονη ανιψιά του

Ο 44χρονος είναι γυναικολόγος και εργάζονταν σε πασίγνωστο ιδιωτικό μαιευτήριο

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός μαιευτήρας της Αθήνας βiαζε κατ’ εξακολούθηση την 15χρονη ανιψιά του...


Ο 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη έχει πάρει δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή εργάζεται σε πασίγνωστο ιδιωτικό μαιευτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εδώ και καιρό ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο κορμί της 15χρονης ανιψιάς του.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν η ανήλικη κοπέλα εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και αδερφό του 44χρονου γυναικολόγου τον εφιάλτη που ζούσε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές για τη σύλληψη του 44χρονου μαιευτήρα.

Τμήμα ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών της Ασφάλειας πήρε δείγμα γενετικού υλικού από δύο σεντόνια, στα οποία βρέθηκαν DNA του 44χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2013 η 15χρονη βίωνε έναν αληθινό εφιάλτη στα χέρια του θείου της.

Ο γυναικολόγος συνελήφθη στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη, με τις κατηγορίες της ασέλγειας κατ ΄επανάληψη σε βάρος ανηλίκου, ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αιμομιξία κατ΄ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου.

«Όλα έγιναν επειδή το ήθελε και εκείνη»

Σοκ προκαλούν οι ισχυρισμοί του 44χρονου γυναικολόγου κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή. Όλα σύμφωνα με τον ίδιο έγινε με τη συναίνεση της 15χρονης ανιψιάς του.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη