Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ανόητες ιδέες στο internet που έκαναν κάποιους εκατομμυριούχους


Δεν είναι μυστικό ότι το ίντερνετ έκανε εκατομμυριούχους πολλούς ανθρώπους. Σε μια εποχή που η γνώση είναι χρήμα είναι φυσικό η μετάδοση και εμπορευματοποίησή της να βρίσκει ανταπόκριση στην αγορά.


Τι γίνεται όμως με τις ηλίθιες ιδέες που πουλήθηκαν στο ίντερνετ για χρυσάφι;

1) Million Dollar Homepage

Πουλούσε 1 εκατομμύριο pixels (τα πούλησε όλα) για $1 το καθένα. Ο διαφημιστής ερχόταν και αγόραζε όσα πίξελ ήθελε για να αναρτήσει τη διαφήμισή του, μέχρι που τα πίξελς εξαντλήθηκαν κάνοντας έτσι τον Alex Tew εκατομμυριούχο.

2) PickyDomains

Πιστεύετε ότι θα πλήρωνε κόσμος κάποιους άλλους για να σκεφτούν κάποιο καλό domain για την ιστοσελίδα τους; Κι όμως, αυτή η ιδέα έκανε τον ιδιοκτήτη του pickydomains εκατομμυριούχο μιας και είχε τεράστια ανταπόκριση.

3) Doggles

Μία ακόμη σούπερ ανόητη ιδέα, που έκανε τον ιδιοκτήτη της εκατομμυριούχο μέσω internet! Κατασκευάζαν γυαλιά ηλίου για σκυλιά και τα πουλούσαν online.

4) AntennaBalls

Ο Jason Wall σκαρφίστηκε τα λεγόμενα Antenna balls, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία μπαλίτσα που αναπαριστά κάποια φιγούρα, η οποία τοποθετείται στην άκρη μιας κεραίας.

5) FitDeck

Πρόκειται για μια τράπουλα με αναπαράσταση για το πως να κάνετε διάφορες ασκήσεις γυμναστικής. Οι δύο εφευρέτες του χτύπησαν φλέβα χρυσού.

6) PositivesDating.Com

Εσείς θα πληρώνατε για να βγαίνατε ένα ραντεβουδάκι με κάποιο άτομο που έχει Έιτζ; Κάποιοι πίστεψαν την ιδέα, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και έκανε τους ιδικτήτες του positivesdating εκατομμυριούχους.

7) Designer Diaper Bags

Μία ακόμη ηλίθια ιδέα: έφτιαχνε τσάντεςς για πάμπερς, ώστε οι μαμάδες όταν βγαίνουν έξω, να μην τις κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους.

8) SantaMail

Βρείτε μια διεύθυνση από τον Βόρειο Πόλο – Αλάσκα, προσποιηθείτε ότι είστε ο Άγιος Βασίλης και χρεώστε τους γονείς $10 για να στείλετε ένα γράμμα σαν να είστε ο Άγιος Βασίλης, στο παιδί τους. Αυτό έκανε και ο Byron Reese και έγινε εκατομμυριούχος!

9) Lucky Wishbone Co.

Φτιάχνουν πλαστικά – ψεύτικα κόκκαλα που τα κρατάς και κάνεις μια ευχή. Η ευχή φυσικά «πραγματοποιείται»!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ

πηγη
-->