Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ένα iPhone «σκότωσε» 23χρονη αεροσυνοδό – Έρευνα από AppleΤον θάνατο μιας 23χρονης γυναίκας που πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν απάντησε σε εισερχόμενη κλήση στο iPhone, ενώ η συσκευή ακόμα φόρτιζε, ερευνά η Apple, σε συνεργασία με τις Αρχές.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια φόρτισης της συσκευής με τον φορτιστή που είχε αγοράσει η 23χρονη από κατάστημα της Apple τον Δεκέμβριο, μαζί με το iPhone.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η οικογένεια του θύματος, που δεν έχει ζητήσει αποζημίωση από την εταιρεία τεχνολογίας, απηύθυνε έκκληση στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να είναι πιο προσεκτικοί.
Η Apple εξέφρασε τη συλληπητήριά της στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας και αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν στα ξένα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό.
Το iPhone παραδόθηκε στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.
Σύμφωνα με τους ειδικούς τα κινητά τηλέφωνα έχουν χαμηλή τάση, 3 ως 5 βολτ, η οποία δεν αρκεί για να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο ανθρώπινο σώμα, ωστόσο αν ο φορτιστής ή το κύκλωμα παρουσιάσουν πρόβλημα μπορεί να προκληθεί ηλεκτροσόκ 22 βολτ.Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ 

-->