Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Καβάλα: Κατάφεραν να πιουν τζάμπα καφέ και να πάρουν ρέστα 85€!

Όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος κατάλαβε τι είχε συμβεί με τους 3 φίλους που έπιναν με τις ώρες τον καφέ τους, κόντεψε να τρελαθεί.Πρωταγωνιστές της υπόθεσης 3 Βούλγαροι (21, 22 και 23 ετών), που συνελήφθησαν από αστυνομικούς για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, αρχικά επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε καφετέρια, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, λαμβάνοντας ρέστα το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους τρεις δράστες και στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ που έλαβαν οι δράστες από την παραπάνω συναλλαγή αποδόθηκε στον παθόντα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ


πηγη
-->