Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό της Kim Kardashian!


Tι συνέβη και κατέρρευσε ο μύθος της;


Μπορεί να θεωρείται σ έ ξ ι με θανατηφόρες καμπύλες αλλά με την τελευταία της εμφάνιση, ο δικός της προσωπικός μύθος… κατέρρευσε! Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία στο κυριακάτικο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, αποκάλυψε το ένοχο μυστικό της!
Ο γαμπρός της λοιπόν Scott Disick μπήκε απροειδοποίητα στο δωμάτιο της λεχώνας Kim, ύποπτο όλο αυτό, και την τσάκωσε να περιφέρεται φορώντας ένα… λαστέξ!
Ο Scott ένιωσε αμέσως αμηχανία, με την Kim να προσπαθεί να τον καθησυχάσει προτρέποντάς τον να δει το λαστέξ σαν μία ποδηλατική βερμούδα στο χρώμα του δέρματος!
Αφού ο γαμπρός της reality star, ξεπέρασε το πρώτο του σοκ, ακολούθησε μία πολύ ειλικρινής συζήτηση μεταξύ των δύο, με την Kim να παραπονιέταιι ότι θα είναι αναγκασμένη να φοράει για πάντα λαστέξ γιατί δεν θα χάσει ποτέ τα κιλά της εγκυμοσύνης!
Ο Scott από την άλλη προσπάθησε να την καθησυχάσει, αλλά μάταια! Η Kim ήταν ήδη αρκετά προβληματισμένη…
Άραγε η αδερφή της και σύντροφος Scott Disick, Kourtney, τι γνώμη έχει γι’ αυτό; Γιατί ας μην ξεχνάμε τον πρόσφατο καυγά των δύο διάσημων αδερφών με κεντρικό θέμα τις περιποιήσεις του Scott προς την Kim.
Άραγε τώρα που τη έπιασε στα πράσσα με το… μυστικό της τι μέλλει γενέσθαι;
Και ερχόμαστε να ξαναρωτήσουμε: Ο Kanye που είναι;


Πηγή: queen.gr


-->