Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τραγωδία σε Λουνα Παρκ στο Τεξας: Γυναίκα έπεσε από ύψος 46 μέτρων - Βίντεο

Μια επίσκεψη σε λούνα πάρκ στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών μετατράπηκε σε τραγωδία για μια γυναίκα, η οποία έπεσε από ύψος περίπου 46 μέτρων την ώρα που βρισκόταν πάνω σε τρενάκι που βρίσκεται στο πάρκο και το οποίο είναι το ψηλότερο στον κόσμο.


Η γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι Ρόσι Εσπάρζα, βρισκόταν πάνω στο τρενάκι το οποίο ονομάζεται «Ο Γίγαντας του Τέξας» όταν – σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες – αφαιρέθηκε από μπροστά της η μπάρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να φύγει από τη θέση της, την ώρα που το τρενάκι βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο.

Οι Αρχές αποφάσισαν να σταματήσουν την λειτουργία του τρένου στο λούνα παρκ, ενώ δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να έπαιξε κάποιον ρόλο το βάρος της άτυχης γυναίκας, καθώς τα καθίσματα στο συγκεκριμένο τρενάκι είναι σχεδιασμένα ώστε να «αντέχουν» περίπου 90 κιλά, σύμφωνα με ειδικούς.

Ο συγκεκριμένος θάνατος δεν είναι το πρώτο ατύχημα σε λούνα παρκ τις τελευταίες ημέρες, καθώς την Παρασκευή επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Οχάιο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->