Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Δήλωση-σοκ του Μέσι στο Mega (Vid)

O Μέσι έκανε μια αποκλειστική δήλωση στο Μεγάλο Κανάλι, η οποία θα συζητηθεί. Τι είπε και σε ποιον; Ο Μίλων Φιρίκης και οι «Μικροί Ήρωες» έχουν τις απαντήσεις.

Κυριακή 30 Ιουνίου, 14:29 πρώτα λεπτά. Ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας εγκαταλείπει τη δροσιά της παραλίας και τους ηλιοκαμένους «ρακέτα-ρακέτα» με το τατουάζ-μανίκι και τη χρυσή καδένα στο δασύτριχο στέρνο, παίρνει τα μπογαλάκια του και αναζητεί την πλησιέστερη τηλεόραση για να παρακολουθήσει τα αθλητικά στο μεσημβρινό δελτίο του Mega. Η είδηση ότι ο ζεν πρεμιέ Αντώνης Καλκαβούρας (κάτι σαν τον Πασχάλη Τσαρούχα των αθλητικογράφων) άλλαξε look έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Ψαρού.


Λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 14:31 η φήμη επιβεβαιώθηκε. Ο «Κάλκα» με γένι τριών μηνών και βλέμμα Γιάγκου Δράκου στα νιάτα του, πήρε τη σκυτάλη από τη Ράνια Τζίμα, για να παρουσιάσει τα αθλητικά νέα της ημέρας. Τότε ήταν που συνέβη το καλό! Μπροστά στο θαύμα του γενειοφόρου Καλκαβούρα φαίνεται ότι λύγισε μέχρι και ο Μέσι, ο οποίος έκανε αποκλειστικά στο Mega μια δήλωση που θα συζητηθεί.


Δήλωσε συγκεκριμένα ότι το μεγάλο του όνειρο δεν είναι να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, το Μουντιάλ, ή την καρδιά του Βλάση Τσάκα, αλλά τον Παγκόσμιο Πόλεμο! Ναι, καλά διαβάσατε, τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύντομη διακοπή για τη βοήθεια του κοινού. Η «Ελεύθερη Ώρα» την Πέμπτη στο πρωτοσέλιδό της έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: «Αποκαλύπτουμε άλλη μια συνωμοσία των Εβραιοσιωνιστών. Μυστικό νησί στον Ατλαντικό, βάση του υπερόπλου HAARP. Ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αφρική το google earth αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός εντελώς άγνωστου νησιού, που μάλιστα δεν είχε κανένα απολύτως όνομα». Φως φανάρι παιδί μου η συνωμοσία των Εβραιοσιωνιστών! Σταθείτε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να καταλάβετε πώς θα αρχίσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος του Μέσι…


Κάποια στιγμή (Season 6, Episode 11) κατά την περιπλάνησή τους στο Νησί ο Τζον Λοκ, ο Τζακ, η Κέιτ και ο Πάνος Καμμένος, ανακαλύπτουν σε ένα βαθύ πηγάδι το υπερόπλο HAARP (ο Φέλιξ Μπόρχα των πυραύλων), το οποίο προσέχουν ο Ντέσμοντ και ο Γιώργος Κολτσίδας! Στην προσπάθειά τους να δουν αν δουλεύει ή όχι το ρημάδι, ενεργοποιούν έναν πύραυλο που προσγειώνεται στην Αργεντινή (βλέπε προφητεία Ελπίδιου, εδάφιον Ζ’).


Οι Αργεντινοί με επικεφαλής το Μέσι και δίπλα του το Ρομέρο «Τσιρόλα» και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη σηκώνουν το γάντι και τον πύραυλο και ξεχύνονται στην αντεπίθεσή (ο Μουρίνιο ζήτησε οφσάιντ). Έτσι ξεκίνησε ο Παγκόσμιος Πόλεμος, τον οποίο καλύπτουν ως πολεμικοί ανταποκριτές για λογαριασμό του CNN, ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Γιώργος Μίνος (ΠΑΟΚ παντού).


Για να πειστείτε για του πολέμου το αληθές, δείτε και το βίντεο και μην μπερδευτείτε. Δεν πρόκειται για λάθος της «Νατάσας Συρεγγέλα» στο τμήμα υποτιτλισμού του Mega. Προφητεία είναι που θα επιβεβαιωθεί λίαν συντόμως. Διαδώστε!

-->