Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Χάκερ εξανάγκαζε εκατοντάδες γυναίκες να γδuνoνται online! Δείτε το κόλπο του 27χρονου


Στη σύλληψη ενός 27χρονου χάκερ, που έσπαγε τους κωδικούς σε email και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εξανάγκαζε γυναίκες να του στέλνουν

γuμvές φωτογραφίες τους, προχώρησε η αστυνομία του Λος Άντζελες. Τα θύματα του 27χρονου Karen «Gary» Kazaryan ξεπερνούν τα 350. Αντιμετωπίζοντας τώρα 30 κατηγορίες για παράνομη εισβολή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, μπορεί η ποινή του να ξεπεράσει τα 100 χρόνια κάθειρξης συνολικά.

Ο 27χρονος, αφού είχε ψάξει το Facebook και τα email των γυναικών για γυμvές φωτογραφίες, παρουσιαζόταν σαν φίλος και τις έπειθε να γδuθούν ενώ παρακολουθούσε μέσω Skype, τραβώντας ακόμα περισσότερες γuμvές φωτογραφίες. Τις περισσότερες φορές τις εκβίαζε με τις φωτογραφίες που είχε ήδη υποκλέψει από τους λογαριασμούς τους.

Περίπου 3.000 γuμvές και ημίγuμvες φωτογραφίες βρέθηκαν στον υπολογιστή του 27χρονου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία όλων των θυμάτων.

 Το Casual Club παρέχει στους χρήστες του ένα διακριτικό και κομψό χώρο όπου μπορεί κάποιος να βρει ένα ταίρι με παρόμοια ενδιαφέροντα, με απόλυτη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής του ζωής.Δωρεάν εγγραφή εδώ
πηγη



-->