Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι τελευταίες λέξεις του Αλβανού Κόλα: Να πάτε να… γαμ....ε...


Κόλα: να πάτε να γαμ…τε ήταν οι τελευταίες λέξεις του Αλβανού δραπέτη και δολοφόνου όταν οι...ΕΚΑΜίτες τoν κάλεσαν να παραδοθεί!

Μπορούσαν να σκοτώσουν και τον Ιλίρ Κούπα αλλά τον θέλουν ζωντανό.

Ο Ιλίρ Κούπα που γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1986, ήταν το πρωτοπαλίκαρο του ….

Μάριαν Κόλα. Εκείνος που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, μετά την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων τον περασμένο Μάρτιο. Ήταν μαζί του, όταν πρόλαβαν να διαφύγουν, την τελευταία στιγμή, από την ενέδρα των αστυνομικών στην Κόνισκα, όπου έπεσαν νεκροί δύο δραπέτες …

Ιλίρ Κούπα: Ο επιστήθιος φίλος του Μάριαν Κόλα

Μαζί με τον Κόλα κατάφεραν να φύγουν από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και μέσα σε λίγες ώρες να βρεθούν μια ανάσα από τα σύνορα με την Αλβανία. Ήταν εκείνος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και πυροβολούσε τους αστυνομικούς, στην τελευταία – μέχρι τα ξημερώματα – συνάντηση που είχαν στον κόμβο της Αγγέλης, στην περιφερειακή της Άρτας …

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στόχος για την ΕΛ.ΑΣ. είναι να συλληφθεί ζωντανός ο Κούπα, ώστε να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο που κρύβονταν οι δραπέτες, για τους συνεργούς, αλλά και για εκείνους που διαφεύγουν μετά την απόδραση από τις φυλακές.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του Κούπα

Ο Ιλίρ Κούπα είχε συλληφθεί για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών στη Θήβα. Οι αστυνομικοί »σαρώνουν» την περιοχή που έγινε τα ξημερώματα η μάχη και θεωρούν, πως ο ασύλληπτος δραπέτης είναι αδύνατο να έχει απομακρυνθεί, αφού πιθανότατα είναι τραυματισμένος.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Ιλίρ Κούπα ήταν εκείνος που άνοιγε και έβαζε μπροστά τα αυτοκίνητα, με τα οποία είχαν καταφέρει να μετακινηθούν οι δραπέτες και να φτάσουν κοντά στο Σούλι.

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τον 27χρονο δραπέτη …

Σύμφωνα με το epirusgate, οι περίπολοι και τα μπλόκα της αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό του κακοποιού Ιλίρ Κούπα,έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας,που συνορεύουν με την Βροσύνα. Η κίνηση των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας έχει διακοπεί μιας και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανένα όχημα να κινηθεί στον δρόμο.

Από την πλευρά της Θεσπρωτίας,το τελευταίο μπλόκο των αστυνομικών έχει στηθεί στην περιοχή της Νεραίδας(Μενίνα) και από εκεί απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων προς Πλακωτή-Βροσύνα.Η ίδια εικόνα και από την πλευρά των Ιωαννίνων,όπου έχει στηθεί μπλόκο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μολοσσών,όπου και σταματά η διέλευση όλων των οχημάτων!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ

tragiko.net 
-->