Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Φλερτ on-line; Μάθε τους κανόνες...


Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που υπάρχουν και εκεί έξω. Όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών. Αν φλερτάρεις διαδικτυακά διάβασε τα do's και τα dont's του on-line flirting!

1. Μίλα στην αρχή

Δεν θες να μιλάς για κανένα μήνα μέσω υπολογιστή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του ζητήσεις να βγείτε κατευθείαν. Δεν θες να νομίσει ότι είσαι απελπισμένη, γιατί δεν είσαι! Αντάλλαξε μερικά μηνύματα λοιπόν, πριν κάνεις την κίνησή σου.

2. Ηρέμησε

Δεν υπάρχει πίεση στις διαδικτυακές συζητήσεις. Μπορείς να γράψεις και να σβήσεις το μήνυμα όσες φορές θες. Άσε που δεν θα δεις την αντίδραση του άλλου όταν διαβάσει την πρόσκλησή σου.

3. Μην κάνεις υπερβολές

Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι "Πάμε για ένα καφέ;". Παρέλειψε εκφράσεις όπως "να βρεθούμε", οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

4. Κάν'το να δουλέψει

Ανάλογα με τον διάλογο και όσα έχετε πει, μπορείς να προτείνεις κάτι που θα του αρέσει. Αν για παράδειγμα έχετε μιλήσει για παγωτό, προσκάλεσέ τον να πάτε να δοκιμάσετε από ένα τέλειο μέρος που ξέρεις. Αν σε ρωτήσει τι θα κάνεις το σαββατοκύριακο, μπορείς να του ζητήσεις να πάτε για πρωινό την Κυριακή.

5. Κάνε υπομονη

Αν δεν λάβεις αμέσως απάντηση, μην στείλεις άλλο μήνυμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που φλερτάρουν online είναι πολυάσχολοι. Μην τρομάξεις λοιπόν έναν εντελώς άγνωστο άνθρωπο.

6. Ξέχασέ το

Αν δεν λάβεις καμιά απάντηση, απλά ξέχασέ το. Δες το σαν ένα κακό ραντεβού αλλά σκέψου ότι δεν χρειάστηκε να το ζήσεις.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη