Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Βρετανίδες πάνε σε...φροντιστήριο για να γίνουν ειδικοί στο στοματικό έpωτα !

Θέλουν να προσφέρουν ευχαρίστηση στον σύντροφό τους !

Ολοένα και περισσότερες Βρετανίδες συρρέουν στα λεγόμενα "φροντιστήρια του σεx" για να γίνουν εξπέρ στον στoματικό έpωτα.

Την εμπειρία της μοιράζεται με το κοινό μια αρθρογράφος της Telegraph η οποία γράφτηκε σε μια "σχολή" (The Coco de Mer class) για να μάθει προς τι ο τόσος ντόρος.

Η 30 και κάτι Rebecca Holman, αναφέρει πως οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως θα γίνουν ολοένα και καλύτερες στο πως θα προσφέρουν ηδoνή στο άλλο τους μισό. Το βάρος πέφτει στις γυναίκες οι οποίες θεωρούνται πως πρέπει στο σεx όχι να είναι απλά καλές αλλά να είναι θεές του έpωτα, άκρως σέxι και αισθησιακές.

"Μπορεί να είσαι CEO σε πολυεθνική, μητέρα 6 παιδιών, και να τρέχεις όλη μέρα αλλά αν είσαι χάλια στο κρεβάτι, αυτόματα δεν είσαι αρκετά κουλ, σέxι κτλ.", αναφέρει η ίδια και προσθέτει πως λίγα σαδoμαζoχιστικά παιχνιδάκια είναι must αλλά από την άλλη αν βγάλεις χειροπέδες σε ένα one night stand με έναν 20χρονο είσαι kinky και too much. "Ποιος θέτει λοιπόν τον πήχη στο τι είναι αποδεκτό στον έpωτα;", διεpωτάται.

Στα εν λόγω μαθήματα, στα οποία όπως ομολογεί πήγε από περιέργεια και επειδή κρυφά πίστευε πως μπορεί να βρει αγόρι μέσα από όλο αυτό, παραδέχεται πως τελικά πέρασε καλά.

Οι περισσότερες γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από όσο περίμενε, και κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις για το πόσο χρειάζεται να ανοίξεις το στoμα σου και άλλα τέτοια ενώ έγλυφαν παγωτά γρανίτες, τα οποία "υποδύονταν" τους μελλοντικούς φαλλoύς που θα βίωναν κατά πόσο τα μαθήματα έπιασαν τόπο.

Με 70 λίρες, συμμετείχε στα μαθήματα του Μάστερ Ντομινίκ, και όταν λέμε μάστερ, κυριολεκτούμε αφού ο Ντομινίκ είναι "αφέντης", δηλαδή κυριαρχικός τύπος. Οι "συμμαθήτριές" της είχαν έρθει κυρίως με φίλες τους ενώ πολλές είχαν έρθει μόνες τους όπως η ίδια. Μόνο μια είχε έρθει με τον σύντροφό της, την οποία και επικροτεί.

"Αν θες να μάθεις καλά μια ξένη γλώσσα, κάνεις μαθήματα, οπότε γιατί να μη κάνεις μαθήματα για να γίνεις καλύτερη στο σεx;", αυτό σκεφτόντουσαν όσες αποφάσισαν να παραμερίσουν τις ντροπές και να αρχίσουν να γλύφουν μπροστά σε άλλους γλειφιτζούρια και γρανίτες για να βελτιωθούν στον στoματικό έpωτα, υπογραμμίζει η ίδια.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
news247.gr