Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ποιες Χολυγουντιανές star κατηγορούνται ότι ξεκίνησαν από πόpνες πολυτελείας!Ένα δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ταράξει την ηρεμία πολλών διάσημων και πανέμορφων πρωταγωνιστριών. Κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι αγαπημένες μας ηθοποιοί είχαν και άλλη εξίσου επιτυχημένη καριέρα ως πopνες πολυτελείας.


Ποια ονόματα ακούστηκαν:

Marilyn Monroe
500 δολάρια για κάθε ραντεβού που συνήθως ήταν μεγαλοπαραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Η φήμη ότι υπάρχει πopνo ταινία με τη συμμετοχή της φημολογείται χρόνια τώρα, χωρίς να την έχει δει κανείς όμως.

Κim Novak
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγοτην συνέλαβαν για πopνεία.

Veronica Lake
Μετά την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, κατέληξε πopνη πολυτελείας της Νέας Υόρκης.
Sophia Loren
Έδρασε στη Ρώμη και το όνομά της ήταν Sofia Villani Scicolone.

Raquel Welch
Πριν πολλά πολλά χρόνια όταν το πραγματικό της όνομα ήταν Raquel Tajeda ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην πόλη Tijuana του Μεξικού. Έτσι ισχυρίζεται η οικογένεια. Ακόμη έκανε πολλές πopνo ταινίες, οι οποίες στην συνέχεια αποσύρθηκαν και καταστράφηκαν από κινηματογραφικό studio που την προσέλαβε ως ηθοποιό.

Joan Collins
Ξεκίνησε την καριέρα της ως πopνη στο Hollywood σε ηλικία 17 ετών.

Sharon Stone
Τα δημοσιεύματα για την Sharon Stone δίνουν και το μεροκάματό της. Η ψυχρή ομορφιά της είχε ανεβάσει το κασέ της στα 1000 δολάρια την ώρα.

Catherine Zeta Jones
Η Zeta Jones ανακαλύφθηκε από τον Michael Douglas και ήθελε 10.000 δολάρια για κάθε επίσκεψη. Πριν γίνει γνωστή έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.

Salma Hayek
Την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Ster, συνόδευε κάποιον από τους πελάτες της.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ


πηγη
-->