Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στο νοσοκομείο από δονητή στη Ρόδο

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες… Τα εpωτικά παιχνίδια ενός ζευγαριού στη Ρόδο οδήγησαν στο νοσοκομείο, καθώς η 35χρονη σύζυγος είχε ατύχημα με τον δονητή που χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή» ο δονητής εισχώρησε ολόκληρος στον πpωκτό της γυναίκας, με…….

αποτέλεσμα να...φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να… κολλήσει.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης το ζευγάρι εισήλθε στο νοσοκομείο, χωρίς παρόλα αυτά να ενημερώσουν για το τι συνέβαινε τους νοσηλευτές, λόγω ντροπής. Όταν το πρωί οι γιατροί θέλησαν να εξετάσουν τη γυναίκα, η κατάστασή της ήταν ήδη επιβαρυμένη, καθώς δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, παρόλο που υπέφερε από τους πόνους.

Οι γιατροί τής πρότειναν να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της, ώστε να μη δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν να τελειώσει τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του και να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

Το ζευγάρι, φοβούμενο μην πάρει διαστάσεις το θέμα επέλεξε τη δεύτερη λύση. Το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου, οι γιατροί πάντως, ως όφειλαν, ενημέρωσαν ότι τέτοιου είδους εpωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ


πηγη
-->