Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Tα 5 περίεργα πράγματα που έχουν πέσει από τον ουρανό!

Δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, πως εκτός από την βροχή
, το χαλάζι και το χιόνι, θα μπορούσε να πέσει από τον ουρανό κάτι διαφορετικό όπως τα παρακάτω :

1 - Βατράχια και ψάρια
Καταιγίδες από βατράχια και ψάρια έπληξε την περιοχή Ishikawa της Ιαπωνίας το καλοκαίρι του 2009. Οι επιστήμονες πίοτεψαν ότι το εν λόγω φαινόμενο προκλήθηκε από τους έντονους τυφώνες που μετέφεραν τα εν λόγω είδη στο κεφάλι ανυποψίαστων περαστικών.

2 - Καλαμάρια
Τον Ιούνιο του 1997 ένας ψαράς που έριχνε τα δίχτυα του ανοιχτά των ακτών των Νήσων Φόκλαντ έπεσε αναίσθητος και έμεινε 2 μέρες σε κωματώδη κατάσταση επειδή τεράστια κατεψυγμένα καλαμάρια προσγειώθηκαν στο κεφάλι του.

3 - Μπλε Σφαίρες
Πρόσφατα, ένας άντρας στο Ντόρσετ της Αγγλίας ανακάλυψε 20 ημιδιαφανείς ζελατινώδεις μπλε μπάλες διάσπαρτες στην αυλή του. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Bournemouth υπέθεσαν ότι επτόκειτο για αυγά κάποιου θαλάσσιου πλάσματος, άποψη που αναιρέθηκε λίγο αργότερα, καθώς βρέθηκε ότι οι εν λόγω σφαίρες αποτελούνταν από πολυακρυλικό νάτριο, μια ουσία που χρησιμοποιείται σε κήπους και πάνες για να απορροφήσει το υγρό.

4 - Κρέας
Το 1876 κομμάτια κρέατος μήκους περίπου 10 εκατοστών το καθένα ήρθαν εξ ουρανού στα κεφάλια των περαστικών στην πόλη Olympian Springs του Κεντάκι. Πολλά υπόθηκαν για το πως έγινε κάτι τέτοιο.

5 - Ζελέ
Το 2008 ένας οδοιπόρος στη Σκοτία πάτησε κατά λάθος μια μαλακή και ασαφή μάζα. Αναφέροντας το γεγονός στο ραδιόφωνο του BBC, πολλοί άλλοι ακροατές μίλησαν για παρόμοιες «μάζες» σε ολόκληρη τη χώρα. Πιθανολογείται ότι αυτό το «ζελέ», όπως το χαρακτήρισαν οι περισσότεροι, ήταν εμετός πουλιών που είχαν φάει βατράχια και φρύνους και απέβαλαν τα τοξικά αυγά τους. Η εξέταση DNA είχε ασαφή αποτελέσματα.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->