Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη:Tο προφίλ της 22χρονης Κοκινομάλας Ρωσίδας φοιτήτριας που μετέδωσε Aids σε παντρεμένο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη με την 22 χρονη Κοκινομάλα Ρωσίδα φοιτήτρια που κόλησε AIDS σε πατέρα τριών παιδιών.

Το προφίλ της Κοκινομάλας Ρωσίδας:Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική Κοκινομάλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομική του Α.Π.Θ .Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγο της εκθαμβωτικής της παρουσίας μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά σαλόνια της Θεσσαλονίκης όπου και γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.Βλέποντας την ψηλή κοκινομάλα και με μαύρα μάτια και γνωρίζοντας το ποιόν της απο φίλους ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με με τις προτασεις του.
Μετά τα όσα συνέβησαν και αφού η 22χρονη Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τέστ του ιού HIV ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε οτι ήταν φορέας του AIDS.

Σε κατάσταση αμόκ ο 55χρονος παρακολουθείται απο ψυχολόγους καθώς ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών,μετά το συμβάν η Ρωσίδα αναχώρησε για την χώρα της φοβούμενη την οργή τον συγγενών και φίλων του 55χρονου...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
to-gamato.com
-->