Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το facebook ΣΒΗΝΕΙ προφίλ - Δείτε γιατί...

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει το facebook εδώ και καιρό ενάντια στα "ψεύτικα" προφίλ που έχουν δημιουργήσει χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε μπει 100% σε εφαρμογή....


Τις τελευταίες ημέρες όμως το φαινόμενο έχει αυξηθεί και τα σβησίματα των προφίλ έχουν αρχίσει. Όσα από αυτά τα αντιλαμβάνεται ως "ψεύτικα" το facebook τα καταργεί.
Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί "ψυχάκηδες" περί της ιδιωτικότητας και θα σας αποτρέψουν ή ήδη το έχουν κάνει σε πολλούς από εσάς ή εσείς οι ίδιοι φοβόσαστε να δώσετε το κινητό σας στο facebook για ταυτοποίηση του λογαριασμού σας , όπως ένα δεύτερο email για ανάκτηση σε περίπτωση παραβίασης, ή μπορεί να σας ζητήσουν να αναγνωρίσετε κάποιους φίλους σας από τις φωτό που έχετε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μην νομίζετε ότι πίσω από αυτόν τον έλεγχο κρύβονται άνθρωποι που είναι μόνιμα πίσω από έναν υπολογιστή γιατί αυτό είναι ανέφικτο με τόσους εκατομμύρια λογαριασμούς.

Αυτά τα αναλαμβάνουν προγράμματα (ρομποτοειδή όπως λέγονται) με σχετικούς αλγόριθμους για την ανακάλυψη των ψεύτικων προφίλ. Έχουμε γράψει κατά το παρελυόν αρκετές σημειώσεις για το facebook από τον προγραμματιστή και developer της Ομάδας ΖΗΤΑ και έχουμε επισημάνει το γεγονός κάτω από ποιές προϋποθέσεις διαγράφονται λογαριασμοί. Σχετική αναφορά μπορείτε να βρείτε στις σημειώσεις μας με τον τίτλο 10 Βασικοί λόγοι απενεργοποίησης λογαριασμού το facebook.

Ενώ λοιπόν όσοι είναι «παρανοϊκοί» με την ιδιωτικότητα, σας λένε να μην δίνετε το τηλέφωνό σας στο Facebook για ταυτοποίηση του λογαριασμού που ανοίξατε, ή να μην μπαίνετε στη διαδικασία να «αναγνωρίσετε» φίλους σας από τις φωτογραφίες τους, το κοινωνικό δίκτυο δεν σας δίνει αυτή την επιλογή. Το θέμα επίσης των ρυθμίσεων σας στον λογαριασμό σας είναι αρκετό βασικό και για όλα αυτά υπάρχει το help center του facebook. Γράψτε απλά στην google Help Center Facebook ή Κέντρο Βοήθειας Facebook και θα δείτε ΧΙΛΙΑΔΕΣ θέματα που σχετίχονται με τον λογαριασμό σας και που είναι ένας καλός οδηγός για τους αρχάριους ή για τους μη γνωρίζοντες που απλά διατηρούν ένα λογαριασμό.Αν προσπαθήσετε να μπείτε στο προφίλ σας από διάφορες συσκευές ή διάφορους περιηγητές (browsers) δλδ firefox, internet explorer, opera, safari κλπ, θα κληθείτε να κάνετε και τα τρία, δλδ της ταυτοποίησης λογαριασμού δια μέσου τηλεφώνου αλλά και email αλλά και αναγνώριση φωτό των φίλων σας αλλιώς ο λογαριασμός σας θα μπλοκαριστεί.

ΕΜΕΙΣ σε όλα αυτά τα "ψεύτικα" προφίλ έχουμε να πούμε : ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ !!! ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ !!! ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ !!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ...

ΥΓ: σχετική ανάρτηση επ αυτού στο Blog μας στη δεξιά στήλη με εικόνα και τίτλο ΖΗΤΑ χρήσιμος οδηγός !!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->