Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ με την σεξοuαλική επίθεση εναντίον της Ολλανδής δημοσιογράφου στη Ταχρίρ Font Size



Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube την Τρίτη το βράδι, απεικονίζονται διαδηλωτές ή τουλάχιστον άτομα που φέρονται να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου Μόρσι στη πλατεία Ταχρίρ να έχουν περικυκλώσει και να κακοποιούν μια νεαρή κοπέλα. Η λήψη με κινητό τηλέφωνο δεν είναι καλή ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο καταγράφεται με δραματικό τρόπο μέσα σε κλίμα πανικού η προσπάθεια της κοπέλας να αντιμετωπίσει το εξαγριωμένο πλήθος.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σεξοuαλική επίθεση από πέντε άνδρες που συνέβη τα τελευταία 24ωρα και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η ρεπόρτερ του Egypt 25, Ντίνα Ζακάρια, ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και πως οι θύτες ήταν άνδρες που «υποδύονταν τους επαναστάτες».

Το φρικτό περιστατικό θύμισε το 2011, όταν η ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και σεξοuαλικής επίθεσης από ομάδα 200 ατόμων.

Ομάδες γυναικών ακτιβιστριών ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας πως τουλάχιστον 43 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξοuαλικής βίας από συμμορίες τις τελευταίες ημέρες.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη