Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η πιο καuτή Ελληνίδα ΕΠΟΠίνα!Όταν το 2004 η Δήμητρα Καραούζα πόζαρε όλο νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, διεκδικώντας τον τίτλο της Playmate...
κανείς δεν φανταζόταν ότι η ψηλόλιγνη κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και το σαγηνευτικό βλέμμα μετά από λίγα χρόνια θα παρατούσε να τις πασαρέλες, προκειμένου να υπηρετήσει την πατρίδα.
Τόσο οι φαντάροι όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και δη στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί, καθώς ζουν τη μεγαλύτερη ίσως φαντασίωση που έχουν όλοι οι στρατευμένοι:
Nα βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο με μία από τις - και με τη βούλα - ωραιότερες Ελληνίδες. Τα παραπάνω αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά".


Ο λόγος για τη δεκανέα πλέον Δήμητρα Καραούζα, η οποία το 2004 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό "Playmate" και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει (είχε αναδειχθεί αναπληρωματική Playmate 2004).
Η Δήμητρα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και από "βασίλισσα" της πασαρέλας να γίνει "βασίλισσα" των στρατώνων.
Έτσι λοιπόν, τον Μάρτιο του 2009, μετά από προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού σχετικά με την κατάταξη 2000 Επαγγελματικών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς, έβγαλε τις τουαλέτες και τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε το χακί.


Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η 29χρονη είναι δεκανέας και σύντομα αναμένεται να προαχθεί στον βαθμό του λοχία.


-->