Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τα σεxουαλικά όpγια στις ένοπλες δυνάμεις!

Στοιχεία που αποκαλύπτουν τα σεxουαλικά όpγια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ φέρνει στο φως το Πεντάγωνο.


Είκοσι έξι χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες, άνδρες και γυναίκες, έχουν βιώσει στο πετσί τους τη σεxουαλική βία, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το Πεντάγωνο για το προηγούμενο έτος.

Ένας πρώην ναύτης που έπεσε θύμα βιaσμού από έναν λοχία είναι ο πρώτος άνδρας στρατιώτης που αφηγείται την τραυματική εμπειρία του προκειμένου όπως ο ίδιος υποστηρίζει να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ κι έχουν πέσει θύματα sεξουαλικής κακοποίησης.

Επισήμως, μόνο 3.374 περιστατικά σεxουαλικής κακοποίησης έχουν καταγραφεί στα αρχεία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και μόνο τα 302 ακολούθησαν το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση των γυναικών που δεν δίστασαν να κάνουν μήνυση στους βιaστές τους.

Αν και η έρευνα επικεντρώθηκε στο «ωραίο φύλο» που είναι ντυμένο στα χακί και εκπροσωπεί το 15% του αμερικανικού στρατεύματος, έκθεση του Πενταγώνου κατέληξε στο συμπέρασμα -εκπλήσσοντας την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας- ότι χιλιάδες άνδρες έχουν πέσει θύματα sεξουαλικής κακοποίησης.

Ένας από αυτούς είναι ο Αμερικανός πρώην ναύτης , Ιερεμίας Αρμπογκαστ.
Ο Ιερεμίας αποκάλυψε στο ΒΒC ότι έπεσε θύμα βιaσμού ενός λοχία , τον οποίο δεν κατονόμασε. Όπως υποστήριξε στο βρετανικό δίκτυο, προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός, μάταια όμως.
Παραδέχτηκε πως η τραυματική αυτή εμπειρία του θα τον ακολουθεί σε όλη την ζωή του και επεσήμανε πως δυσκολεύεται πλέον να εμπιστευτεί τους ανθρώπους.

Τα κρούσματα σεxουαλικής επίθεσης στις τάξεις του αμερικανικού στρατού αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια γεγονός που ανάγκασε τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα και τον υπουργό Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, να ανακοινώσουν μια πολιτική μηδενικής ανοχής για τα εγκλήματα στις ένοπλες δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα είχε κατηγορηθεί για sεxουαλική κακοποίηση και κακομεταχείριση υφισταμένων ένας λοχίας στο Πεντάγωνο. Ο λοχίας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την πρόληψη sεxουαλικών επιθέσεων στο Φορτ Χουντ του Τέξας, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Αλλά και ένας αντισμήναρχος, υπεύθυνος του προγράμματος πρόληψης της σεxουαλικής κακοποίησης, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του με την κατηγορία της sεxουαλικής παρενόχλησης μιας Αμερικανίδας.
Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
πηγη
-->