Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Στράτος Τζώρτζογλου: Προκαλεί γυμvός στην παραλία κρατώντας το μόριό του…

Όχι τίποτε άλλο αλλά θα τον δεί καμια τουρίστρια με το παλαμάρι του Βαρκάρη φόρα παρτίδα και την χατζάρα και θα φωνάξει «Stratosssss…χταπόδι»

Εντάξει. Την φωτογραφία μου την έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου και η πλάκα είναι σε αυτά που γράφει ο συνάδελφος

«Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο FACEBOOK ο Στράτος Τζώρτζογλου. Εικονίζεται γυμvός με μία λωρίδα υφάσματος ή πετσέτας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Δεν αποκλείεται να είναι και το μαγιό του που το κρατάει με το ένα του χέρι , ώστε να καλύπτει την απόκρυφη περιοχή. Εκτός κι εάν φοράει μαγιό στο χρώμα του δέρματος και προκαλεί αυτό που λέμε φωτογραφική »πλάνη».


Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Πάρο (θα μπορούσε να είναι φετινή ,αλλά δεν αποκλείεται να είναι και παλιότερη) και παραπέμπει σε «Ποσειδώνα εν αδαμιαία περιβολή». Ο ίδιος ο Τζώρτζογλου έχει βάλει ως τίτλο στη φωτογραφία του
«WARRIOR –confronting the stream-λουόμενος εν Πάρω». Σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει: «Μαχητής-Δαμάζοντας τα Κύματα».
Προφανώς πρόκειται για αυθόρμητη φωτογραφία ,με μπόλικη τρέλα και διάθεση χιούμορ. Πάντως ο Τζώρτζογλου ξέρει να υπηρετεί το γυμvό είτε με καλλιτεχνικό , είτε με χιουμοριστικό τρόπο».
Α…ρε Γιάννη είσαι ευγενής…τι να κάνουμε…Αλλά το βρακάκι σε χρώμα δέρματος με έστειλε…
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ


gossip-tv.gr
-->