Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η χειρότερη συνοδηγός που θα μπορούσες να έχεις, είναι αυτή η γυναίκα... [Video]


Το ξέρω ότι εμείς οι γυναίκες μερικές φορές γινόμαστε πολύ σπαστικές για να μην το πω κάπως διαφορετικά, και κυρίως όταν δεν γίνεται το δικό μας.


Στο βίντεο που ακολουθεί ησυγκεκριμένη 30-χρονη γυναίκα μας ξεπερνάει κατά πολύ.

Πιστεύω ότι αν ήμουν ο σύζυγός της ήδη θα την είχα χωρίσει. Για να μην πολυλογώ όμως, στο βίντεο θα δεις ένα ανδρόγυνο μέσα στο αυτοκίνητο τους να πηγαίνουν μία βόλτα. Η 30-χρονη Whitney όπως αποκαλείται, το μόνο που θέλει, είναι να πάει βόλτα στην λίμνη κάτι που ο σύζυγός της, ο James, το αρνείται. Ο James τραβάει ο ίδιος τις επόμενες αντιδράσεις της γυναίκας του με το κινητό του.

Σίγουρα τις γνωρίζει από προηγούμενες φορές και γι’αυτό και αποθανατίζει τις στιγμές. Και εδώ αρχίζει η γκρίνια. Σαν κανένα 5-χρονο η γυναίκα αρχίζει να ωρύεται και να γκρινιάζει χτυπώντας και τινάζοντας τα πόδια και τα χέρια της όπως κάναμε όταν ήμασταν παιδιά και η μαμά δεν μας αγόραζε κάτι το οποίο θέλαμε. Δεν γνωρίζω αν το βίντεο είναι fake ή όχι, εγώ αυτό που έχω μόνο να πω, είναι ένα μεγάλο μπράβο στο σύζυγο της για την μεγάλη υπομονή του που μπορεί και την αντέχει.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για Android κινητά εδώ.
πηγη
-->