Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κατέγραψε το τρομακτικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή... [Video]

Στο σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο άντρας από τη Φλόριντα φαίνεται να πέφτει στο πίσω μέρος μιας Camaro, η μοτοσυκλέτα να σέρνεται στο οδόστρωμα, ενώ ο ίδιος έχει προσγειωθεί στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου!


Παρά τη σφοδρότητα τηςσύγκρουσης, ο άντρας απομακρύνθηκε από το σημείο, χωρίς σοβαρό τραυματισμό ή σπασμένα κόκκαλα, όπως σημειώνει και στην περιγραφή του βίντεο.

«Πήγα στο νοσοκομείο και έκανα μερικές ακτινογραφίες και τίποτα δεν είχε σπάσει. Κούτσαινα για μιάμιση βδομάδα, αλλά πέρα από αυτό ήμουν μια χαρά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ο ίδιος παραδέχεται ότι η προσοχή του είχε ελαφρώς αποσπαστεί, ενώ οδηγούσε. Όπως ισχυρίζεται, το προπορευόμενο αυτοκίνητο επιβράδυνε, χωρίς όμως να ανάψουν τα φώτα των φρένων. Καθώς δεν ήταν συγκεντρωμένος άργησε να παρατηρήσει την επιβράδυνση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα.

«Είμαι πολύ τυχερός που δεν έσπασα ούτε ένα κόκκαλο και που επέζησα από μια πρόσκρουση σε αυτοκίνητο, κινούμενος με 109 χλμ/ώρα», καταλήγει ο απρόσεκτος αλλά τυχερός αναβάτης.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->