Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

VIDEO ΣΟΚ: γιατρός γρονθοκοπεί μέχρι θανάτου εγχειρισμένο ασθενή.

Είχε να κοιμηθεί 36 ώρες ύστερα από συνεχόμενες εφημερίες και τελικά τα νεύρα του τα ξέσπασε σε εγχειρισμένο ασθενή (και μάλιστα ασθενή από επέμβαση καρδιάς), τον οποίο γρονθοκόπησε άγρια τόσο στο πρόσωπο όσο και στο στήθος. Ο ασθενής μετά από λίγο πέθανε. Το βίντεο είναι σοκαριστικό.


Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία σε καρδιοχειρουργική κλινική και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πάντα. Ο γιατρός με ειδικότητα αναισθησιολόγου, μπαίνει στο δωμάτιο του ασθενούς που μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, και ελέγχει τα μηχανήματα. Ο ασθενής που βρίσκεται ακόμη υπό την επήρεια της νάρκωσης, αρχίζει να βρίζει τον γιατρό, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει πάνω του. Του ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο όπως είναι ξαπλωμένος και μετά τον βαράει με τις γροθιές σαν σφυρί στο στήθος, εκεί όπου έγινε η επέμβαση.

Ο γιατρός λέγεται Αντρέι Βοτιάκοφ και όπως τόνισε στην αστυνομία δεν άντεξε, τα νεύρα του έσπασαν και ξέσπασε: “'Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο στο χειρουργείο, καθώς ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσουμε και αυτός δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Παρασύρθηκα και τον γρονθοκόπησα”.

Δείτε το βίντεο

-->