Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Υπάλληλοι γηροκομείου χτυπούν ηλικιωμένους!


Βίωναν καθημερινά την άθλια μεταχείριση ανήμποροι να αντιδράσουν...Τους χτυπούσαν, τους μιλούσαν άσχημα, τους εξευτέλιζαν, τους κλείδωναν στα δωμάτια, τους δάγκωναν…υπάλληλοι οίκου ευγηρίας στην πόλη Τέρνι της Ιταλίας εντοπίστηκαν από την ιταλική αστυνομία να κακοποιούν ηλικιωμένους ενοίκους.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές του Τέρνι, διακρίνονται οι εργαζόμενοι του οίκου ευγηρίας να ασκούν σωματική και ψυχολογική βία υβρίζοντας τους ηλικιωμένους, οι οποίοι βίωναν καθημερινά την άθλια μεταχείριση ανήμποροι να αντιδράσουν.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων υπαλλήλων με την κατηγορία της κακοποίησης, εκ των οποίων ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, η μαγείρισσα και δύο νοσηλεύτριες.

Για ακόμα δύο νοσηλεύτριες ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι απαγορεύεται να πλησιάσουν ή να επικοινωνήσουν με τους ηλικιωμένους που διέμεναν στον οίκο ευγηρίας, και τους συγγενείς τους. Όσο για τον οίκο ευγηρίας, ορίστηκε η κατάσχεση του κτιρίου.

Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
 


-->