Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Μητέρα έσφαξε τον γιο της με 100 μαχαιριές και ένα κοριτσάκι με 50! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...


Σοκαρισμένo άφησε το Ιλλινόις των ΗΠΑ, η δολοφονία 2 ανήλικων παιδιών από την μητέρα του ενός. Η 40χρονη Elzbieta Plackowska μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της Justin με 100 μαχαιριές και στην… συνέχεια στράφηκε στην 5χρονη Olivia Dworakowski που είχε αναλάβει να προσέχει εκείνο το βράδυ.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μ’ αυτή την κίνηση ήθελε να φέρει τον άνδρα της στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που την έφερε αυτός στην σχέση τους. Η Plackowska εργαζόταν ως οικονόμος και εκείνη τη νύχτα είχε προσληφθεί από τους γονείς της μικρής Olivia προκειμένου να την προσέχει στο σπίτι τους στο Naperville.
Η πολωνικής καταγωγής δολοφόνoς βρήκε τα 2 παιδιά να παίζουν πάνω σε κάποιο κρεβάτι και τα έβαλε να προσευχηθούν στα γόνατά τους. Αμέσως άρχισε να μαχαιρώνει τον γιο της λέγοντας του ότι απόψε θα πάει στον Παράδεισο. Εν συνεχεία στράφηκε στην Olivia η οποία είχε την ίδια τύχη επειδή ήταν μάρτυρας του πρώτου φονικού. Στη συνέχεια έσφαξε και τα 2 σκυλιά του σπιτιού.
Αμέσως μετά και με τα αίματα πάνω της, πήγε στην τοπική εκκλησία την οποία βρήκε κλειστή και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του ναού ομολογώντας ότι διέπραξε κάτι πολύ άσχημο και ότι χρειαζόταν βοήθεια. Επόμενος προορισμός ήταν ένα φιλικό της σπίτι όπου βρισκόταν ο άλλος της γιος στον οποίο ισχυρίστηκε ότι την λήστεψαν.
Την ίδια ώρα περίπου η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, Marta Dworakowski, βρήκε το σπίτι της κλειδωμένο και το αμάξι της οικονόμου να λείπει. Αμέσως δήλωσε ότι η κόρη της είχε χαθεί.
Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σπίτι της Plackowska και την προφυλάκισε. Αρχικά δήλωσε στις αρχές ότι κάποιος εισβολέας δολοφόνησε τα παιδιά, λίγο αργότερα ότι τα παιδιά ήταν σατανικά και ότι πολεμούσε τον Διάβολο.
Μετά την πίεση των αρχών και την ασυνέπεια των λεγόμενών της, η δολοφόνος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στα παιδιά λόγω της οργής της για τον σύζυγο της, Artur, που την άφησε μόνη να προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην ως οικονόμος για να μεγαλώσει τον γιο της, κάτι που υποστήριζε ότι την μείωνε.
Ο ίδιος ο σύζυγος δήλωσε ότι δεν είχαν καθόλου προβλήματα στην σχέση τους και μάλιστα μια μέρα πριν του είχε πει ότι τον αγαπάει. Παρ’όλα αυτά, ένας γείτονας αποκάλυψε ότι τους είχε ακούσει ουκ ολίγες φορές να τσακώνονται φωναχτά τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Bob Marshall, δήλωσε πως αυτή η περιοχή δεν έχει ξαναζήσει τέτοια φρικιαστική ιστορία και ότι η δολοφόνος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.
Ο δικαστής John Kinsella διέταξε φυλάκιση της Plackowska χωρίς καταβολή εγγύησης.
Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!
πηγη
-->