Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

14 ετών κορίτσι έμεινε έγκυος και η μητέρα της χαίρεται!Διαβάστε το γιατί!



Αν και ο περισσότερος κόσμος δεν θα ήθελε το παιδί του σε τόσο νεαρή ηλικία να έχει μια εγκυμοσύνη, στην περίπτωση της Αντόνια και της μητέρας της Τζούλι τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.


Η Τζούλι έχει 4 παιδιά τα οποία μεγαλώνει μόνη της. Όταν η 14 ετών κόρη της της ανακοίνωσε ότι θα την κάνει γιαγιά, η Τζούλι χάρηκε πάρα πολύ. Όπως λέει η μέλλουσα γιαγιά, θα ήταν πολύ εύκολο να νευριάσει με το όλο θέμα, αλλά το βασικό για εκείνη είναι η κόρη της να έχει συμπαράσταση και να προχωρήσει στη ζωή της όπως επιθυμεί.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος που η Τζούλι χαίρεται που η κόρη της θα γίνει τόσο μικρή μαμά κρύβεται πίσω από ένα οικογενειακό μυστικό που έχει. Η οικογένεια της Τζούλι πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο λόγω του οποίου οι γυναίκες της οικογένειας έχουν 85% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο και να πεθάνουν πολύ νέες. Η μητέρα της Τζούλι πέθανε σε ηλικία 42 ετών ενώ η γιαγιά της στα 32 της χρόνια.
Η ίδια η Τζούλι κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο στο στήθος που της παρουσιάστηκε ενώ η 19 ετών κόρη της Τζάσμιν έχει καρκίνο στο συκώτι, στη μήτρα και τις ωοθήκες. Μάλιστα η Τζάσμιν έκανε, όπως και η Τζούλι, υστερεκτομή ώστε να αποφύγουν κάθε άλλο κίνδυνο.
Στην αρχή και η Τζούλι είχε στενοχωρηθεί με την εγκυμοσύνη της κόρης της σε τόσο μικρή ηλικία, όμως μετά, όπως αποκάλυψε η ίδια, σκέφτηκε ότι αυτή ίσως ήταν η μοναδική της ευκαιρία να κάνει παιδί ενώ η αδελφή της Τζάσμιν δεν θα μπορέσει ποτέ! Το σύνδρομο αυτό πλήττει περισσότερο τις γυναίκες της οικογένειας ενώ η Τζούλι που έχει και δύο γιούς λέει πως έχουν μόνο 5% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο του προστάτη.

Έτσι, όλη η οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την Αντόνια να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της καθώς έχει μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον να πρέπει να προχωρήσει και εκείνη σε υστερεκτομή ώστε να αποφύγει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου. «Το μωρό αυτό» λέει η Τζούλι «θα έρθει σε μια οικογένεια η οποία συνεχώς παλεύει ψυχικά και σωματικά. Κανονικά ένα μωρό δεν θα έπρεπε να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον αλλά αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας»!

mothersblog.gr



πηγη