Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Δείτε την γυναίκα που κανε $εξ με τον 17χρονο μαθητή της στα πιο απίθανα μέρη! [εικόνα]


Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία των ΗΠΑ η ιστορία της Λέσλι Ανν Σαρπ, που δίδασκε το μάθημα των Αγγλικών.... σε Γυμνάσιο του Ντάλας και κατηγορείται ότι αποπλάνησε κατ’ επανάληψη 17χρονο μαθητή της.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν τους έπιασε απ’ αυτοφώρω η μητέρα του μαθητή σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου και μένει, η οποία δεν πίστευε στα μάτια της με το θέαμα που αντίκρισε.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Dalas Morning News αναφέρει πως η καθηγήτρια επιβαρύνεται με τις κατηγορίες της ανάρμοστης σχέσης μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, της κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, αλλοίωσης της αλήθειας και ψευδορκίας. Φαίνεται πως η 24χρονη Λέσλι Ανν Σαρπ αντάλλασσε φωτογραφίες με τον 17χρονο μαθητή της, με τον οποίο μάλιστα δήλωσε πως συνευρέθηκε σε πολλά μέρη: στο αυτοκίνητό της, στην πισίνα, στο διαμέρισμά της, καθώς και στο δικό του, «όταν ήταν μόνος και οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι».
Μάλιστα, η «πονηρή» καθηγήτρια φαίνεται πως επιχείρησε να διαγράψει οπτικοακουστικά ντοκουμέντα (φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις), πριν παραδώσει το κινητό της τηλέφωνο και το laptp (που χρησιμοποιούσε και στο σχολείο) στις Αστυνομικές Αρχές. Αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό κι έτσι, πέραν των ήδη υπαρχουσών, προέκυψαν και οι κατηγορίες της ψευδορκίας κι αλλοίωσης της αλήθειας.
Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι η Σαρπ και ο μαθητής, πρωτοετής στο Hillcrest High School, «αντάλλαξαν 116 τηλεφωνικές κλήσεις, 173 MMS και 15.371 μηνύματα κειμένου» μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.
Σοκαρισμένος και ντροπιασμένος για το γεγονός, ο διευθυντής του Hillcrest High School, Ρόναλντ Τζόουνς, με επιστολή του προς τους γονείς των μαθητών του, επιβεβαίωσε την ανήθικη σχέση. Διαβεβαίωσε πως η Σαρπ δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σχολείο το επόμενο έτος.
Χαρακτηριστικά στην επιστολή του αναφέρει: «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού μας, συνελήφθη πρόσφατα με την κατηγορία της ασέλγειας σε μαθητή μας. Η εκπαιδευτικός ήταν νέα στο προσωπικό μας και πιστεύεται ότι είχε σχέση μόνο με ένα μαθητή».
Δείτε τη φωτογραφία της καθηγήτριας Λέσλι Ανν Σαρπ:





πηγη