Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Έκκληση για αίμα για τη 17χρονη από το Άργος-Κλινικά νεκρός ο πατέρας της

Κρίσιμη η κατάστασή της λένε οι γιατροί – Σε ψυχολογικό αμόκ η μητέρα της – Τί είπε ο Δήμαρχος που γνώριζε τον 47χρονο επιχειρηματία

Κρίσιμη η κατάστασή της λένε οι γιατροί – Σε ψυχολογικό αμόκ η μητέρα της – Τί είπε ο Δήμαρχος που γνώριζε τον 47χρονο επιχειρηματία

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της άτυχης 17χρονης Ασπασίας Μ. από το Άργος που το μεσημέρι της Δευτέρας έπεσε αιμόφυρτη στο κέντρο της πόλης, από το χέρι του ίδιου της του πατέρα.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.blogspot.com, η 17χρονη υποβλήθηκε στο βράδυ της Δευτέρας σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να τονίζουν στη μητέρα της κοπέλας, ότι τα επόμενα τρία με τέσσερα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος επικοινωνώντας με τους γιατρούς τόνισε: «δυο σφαίρες χτύπησαν το κορίτσι στο κεφάλι ενώ οι γιατροί είπαν ότι δεν ξέρουν τι να ευχηθούν καθώς είναι τέτοια η ζημιά που έχει υποστεί στα νεύρα που εάν ζήσει "θα είναι παράλυτο από τον αυχένα και κάτω».

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Δήμαρχος Άργους υποστήριξε ότι γνώριζε τον 47χρονο επιχειρηματία κι ότι μέχρι να συμβεί το τραγικό περιστατικό, συμπεριφέρονταν φυσιολογικά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα σήκωνε το όπλο και θα σημάδευε την κόρη του.

Ο πατέρας της 17χρονης πάλι, που έστρεψε εναντίον της ίδιας του της κόρης ένα περίστροφο και τράβηξε την σκανδάλη, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και στο πρόσωπο, νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κλινικά νεκρός.

Μάλιστα, για το νεαρό κορίτσι έγινε έκκληση για αίμα και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 6943189050.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που έκαναν τον 47χρονος πατέρα, γνωστό επιχειρηματία του Άργους, να πυροβολήσει την ίδια του την κόρη, ενώ η πρώην σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της παρέχεται ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους.



πηγη